faq / vragen

durf te vragen

stress & burn-out sessies en trajecten

PARTICULIER:

Als je overweegt een stresscoach sessie of stresscounseling traject bij me te starten dan ontmoet ik je graag vrijblijvend voor een intake. Samen bespreken we dan je behoefte en mogelijke hulpvraag indien je die al helder hebt voor jezelf. 
Het is voor mij belangrijk dat er een wederzijdse klik tussen ons is en ik helder heb na onze intake hoe ik je kan helpen en wat daar voor nodig is. Samen kunnen we daarna een plan voor je uitzetten en weet je hoeveel sessies je ongeveer nodig hebt. 
 
Bij langere stresscounseling trajecten maak ik gebruik van reflectieverslagen om de voortgang van het traject te borgen. Aansluitend zal een evaluatiegesprek plaatsvinden waarin het traject wordt besproken en de behaalde resultaten. 

tarieven

Individuele online of live sessie 1 uur: €80,-
Individuele online of live sessie 1,5 uur: €120,- 
Langere stresscounseling trajecten hebben een gereduceerde prijs, particuliere prijzen zijn incl. btw. 

Indien het niet mogelijk voor je is het volledige bedrag in een keer te betalen dan is dit bespreekbaar en kan dit eventueel in termijnen.

kan ik een losse, eenmalige sessie boeken?

Ja dat kan, neem dan even contact met me op om dit te bespreken. Indien gewenst is het ook mogelijk een of meerdere aanvullende sessies aan een lopend traject te ‘plakken’. 

hoe lang is de duur van een traject?

Stresscounseling trajecten en strippenkaart zijn een jaar geldig.
Een afspraak annuleren kan tot uiterlijk 24 uur van tevoren kosteloos, mits telefonisch.

ZAKELIJK:

Stress Guide biedt voor organisaties en haar medewerkers trajecten op maat aan. Tijdens een vrijblijvend verkennend gesprek bespreek ik graag wat er speelt in de organisatie, welke behoefte daar onder ligt en wat Stress Guide daarin kan betekenen. Indien het een prettig gesprek is voor beiden en er vanuit de organisatie behoefte is aan een voorstel dan werk ik dit graag uit en licht ik het voorstel persoonlijk toe tijdens een vervolggesprek.

Elk moment biedt de kans op een nieuw begin, op een wonder
en op oneindige mogelijkheden. 

-Marianne Williamson

vergoedingen

Er zijn in sommige situaties verschillende vergoedingen mogelijk voor een sessie(s) of traject, mits je voldoet aan een aantal voorwaarden om hiervoor in aanmerking te komen. Denk bijvoorbeeld aan je werkgever, de belastingdienst (aftrekbaar), een uitkerende instantie of de gemeente (mantelzorger) waar je woont. Als je hier meer over wilt weten help ik je hier graag bij, stuur me dan even een bericht via het contactformulier. Ik neem dan contact met je op.  

Destroy the idea that you have to be constantly working or grinding in order to be successful.
Embrace the concept that rest, recovery and reflection are essential parts of the progress towards a successful and ultimately happy life.

Healy

ik wil graag een behandeling met de Healy uitproberen

Wil je een behandeling met de Healy neem dan contact met me op om je hulpvraag en behoefte te bespreken. Van daaruit maken we samen afspraken en kan ik je informeren over de kosten. Behandelingen met de Healy kunnen zowel bij mij als ook op afstand gegeven worden. Ook is het mogelijk de Healy te lenen en zelf uit te proberen voor een periode.

voor wie is de Healy niet geschikt?

Tijdens zwangerschap wordt het gebruik van de Healy afgeraden en is niet geschikt voor mensen met epilepsie, bij een pacemaker, bij metalen voorwerpen in het lichaam of wanneer er kans op bloedingen of embolie is. ​De Resonance kun je wel gebruiken bij deze contra-indicaties.

ik zou zelf graag een Healy willen aanschaffen

Dat is mogelijk. Als je hier meer over wilt weten help ik je hier graag bij, neem dan contact met me op via het contactformulier. Via de link kun je alvast een kijkje nemen in de Healy-shop.

Stress Guide is aangesloten bij: